LEDERSPARRING: Det fleksible klippekort - 15x15 minutter

Klippekortet er for dig, der fleksibelt, hurtigt og nemt ønsker adgang til rådgivning, sparring eller coaching på en konkret udfordring eller på noget, der generelt volder dig vanskeligheder i forhold til din rolle som leder.

Prisen er 5.500 kr + moms (6.875 inkl. moms) for i alt 225 minutters individuel sparring.

Klippekortet er gyldigt i 12 måneder fra købsdatoen.

Køb dit klippekort her

Med klippekortet kan du bl.a. få hjælp til disse temaer:

 • Beslutninger – hjælp til at træffe en beslutning
 • Forandring – hjælp til at forandre noget, der er kørt lidt (eller meget) fast – eller måske kører i ring…
 • Handlekraft – hjælp til at finde ud af hvordan en beslutning bedst omsættes til handling – og måske rydde indre barrierer af vejen
 • Mønsterbrud – hjælp til at undersøge og ændre på tanke- eller handlemønstre, der begrænser dig i den måde du gerne vil lede din virksomhed (eller dit liv) på: Fx at du ofte bider ting i dig, fordi du vil være den flinke chef eller at du stiller så store krav til dig selv og det du vil levere at det tynger dig i din hverdag.

Og du kan få hjælp til bl.a. disse ledelsesdiscipliner:

 • Assertiv kommunikation, svære samtaler, feedback osv.
 • At fastholde og styrke motivation og engagement hos dine medarbejdere (medarbejdertyper, motiverende mål, involvering, anerkendende ledelse m.m.)
 • At udvikle dine medarbejdere (udviklingsmål, MUS, situationsbestemt ledelse m.m.)
 • At håndtere konflikter mellem medarbejdere
 • At håndtere et voldsomt opgavepres, prioritere, planlægge og tage vare på din produktionsevne på sigt (sikre bæredygtighed i din ledelsesstil).
 • At sætte en tydelig retning i dit lederskab og for dit team / din afdeling / din virksomhed

Er det noget for dig?

JA, jeg vil gerne have adgang til løbende sparring

Sådan foregår det:

Du får 15 klip a 15 minutter, og du kan samle klippene til længere sessioner efter behov. Du får en kode, så du kan booke sessioner på minimum 30 minutter direkte i min onlinekalender her.

Du kan vælge mellem telefonsessioner på 30 og 60 minutter samt tider på 90 og 120 minutter på mit kontor i Ballerup (WTC, Borupvang 3).

Har du brug for et kvarters sparring, så sender du mig en sms og hører om jeg har mulighed for at tage samtalen her & nu og/eller du kan foreslå 2-3 andre tidspunkter, der passer dig. Så vender jeg tilbage så hurtigt jeg kan. Ofte med det samme, og normalt indenfor 2 timer (i arbejdstiden).

Efter hver samtale sender jeg dig en ny opgørelse, så du kan følge med i hvor mange klip, du har tilbage.

Om Pia Markersen

 • Alle dine sparringssamtaler er med Pia Markersen.

  Pia har arbejdet med ledelse, medarbejderudvikling og kommunikation siden 1988. Både som intern HR-medarbejder og ekstern konsulent og kursusholder.

  Hun har undervist og coachet ledere i store danske virksomheder som LEGO, Danfoss, Grundfos, Carlsberg, Post Danmark og flere internationale virksomheder bl.a. State Street Bank og Saint Gobain. Og hjulpet offentlige ledere og ejerledere.

  Hun er oprindelig uddannet cand.mag. og har desuden to coachinguddannelser (en systemisk og en kognitiv), specialemodul i executive coaching samt en lang række kurser i kommunikation, HR og personlig udvikling bag sig.

  Hun er også uddannet i Lean og certificeret Business Excellence Assessor – og har derfor altid fokus på samspillet mellem mennesker og forretning.

  Pia driver virksomheden LEDERLYS og er forfatter til bogen Tør du være leder? 5 trin til at sige det du mener – tydeligt og uden at blive en ond chef.

  Du kan hente et gratis kapitel fra bogen her >>

  Og du kan læse mere om Pia Markersen og LEDERLYS her >>

Det siger andre om Pia Markersen:

"Jeg har fået ro og overblik. Fantastisk med en “samlet pakke”, der både hjælper mig på vej som person, mig som leder og butikken som virksomhed!

Godt med en “sparringspartner”, der kan holde mig op på aftaler, og løsninger vi når frem til.

Det er en fantastisk force, at have Pia “med på sidelinien”! Jeg har fået mere overblik ro og mod til fremdrift!"

– Stefani Biber, Indehaver af butikken Strut - mest for gravide

”Jeg har fået nogle enkle gode redskaber, som jeg kan bruge i hverdagen. Så enkle at jeg tror, at jeg med lidt øvelse også kan bruge det mere her og nu uden at reflektere over, hvordan jeg skal gribe situationen an."

”I princippet synes jeg, at de redskaber jeg har fået, er anbefalelsesværdige til alle og i mange situationer både i lederskabet men også i privatlivet."

Ja tak, jeg ønsker individuel ledersparring

Du er velkommen til at booke en gratis afklaringssamtale.

Så kan du finde ud af, om vi er et godt match.

Det koster ikke noget. Det er for dig, der overvejer klippekortet.

Og det er helt uforpligtende.

Book en gratis kemisamtale her

Jeg vil glæde mig til at tale med dig!

Pia Markersen, LEDERLYS